nieuws

Facultatieve
Sponsors

CBA Amersfoort zendt plechtigheden live uit

13 juli 2012

Alle uitvaartplechtigheden van Crematorium Amersfoort zijn vanaf maandag 16 juli 2012 live en achteraf via internet te bekijken.

De uitzendingen zijn overigens niet openbaar, maar alleen toegankelijk met een unieke code. De unieke code wordt kosteloos aan de opdrachtgever van de crematie of begrafenisplechtigheid verstrekt. Tot 30 dagen na de plechtigheid kan deze worden terugbekeken.

De uitvaartdienst is te bekijken op een PC, Mac, Tablet (bijv. iPad) of Smartphone. Door deze innovatieve dienstverlening hoeven nabestaanden nooit meer een uitvaartplechtigheid te missen. CBA amersfoort maakt onderdeel uit van de gemeente Amersfoort. De nieuwe webcast is mogelijk bij Crematorium Amersfoort en Begraafplaats Rusthof aan de Dodeweg 31 in Leusden.

Wilt u via live-uitvaart een uitvaart meekijken? Heeft u per e-mail van de aanvrager een code ontvangen? Dan kunt u de inlogcode op de site van Live-uitvaart http://www.liveuitvaart.nl/ invoeren op het tijdstip dat de ceremonie begint. U wordt dan automatisch doorgeleid naar de uitvaartdienst. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort via 033-4613603 (bereikbaar tussen 09.00 - 13.00 uur) of via info@cba-amersfoort.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE