nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bundeling van krachten in uitvaartzorg in Drenthe

12 mei 2013


Foto v.l.n.r.: Bas van der Ven (Delu) Carla de Boer en Jan Pol (DLE Emmen)

Uitvaartondernemingen DLE Emmen en Delu te Hoogeveen zijn voornemens hun krachten te bundelen. DLE en Delu hebben een intentieovereenkomst gesloten waarbij DLE de ondernemingen van Delu overneemt. De vestigingen in Hoogeveen en Emmen blijven zelfstandige en volwaardige vestigingen. De naam Delu Uitvaartzorg blijft gehandhaafd in Hoogeveen en de naam Uitvaartverzorging DLE Emmen blijft gehandhaafd in Emmen. De fusieplannen zullen ter toetsing aan de toezichthouder De Nederlandsche Bank worden voorgelegd.

Deze bundeling van krachten leidt tot een stevigere marktpositie in Drenthe op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Het kwaliteitspeil wordt naar een nog hoger niveau gebracht. Het belangrijkste uitgangspunt van beide ondernemingen is dat de klant centraal staat.

Uitgangspunt bij de verzorging van uitvaarten is de persoonlijke aandacht en het piƫteitsvol en stijlvol regelen, begeleiden en uitvoeren van uitvaarten overeenkomstig de wensen van de overledene en met inachtneming van de persoonlijke betrokkenheid van de nabestaanden. Zowel Delu Uitvaartzorg als Uitvaartverzorging DLE Emmen zijn niet alleen dag en nacht bereikbaar, maar ook dag en nacht beschikbaar.

De ondernemingen van Delu te Hoogeveen en DLE te Emmen zijn van vergelijkbare omvang. Beide ondernemingen zijn gericht op de sterke combinatie van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen.

Delu Uitvaartzorg is gevestigd aan Het Haagje 169 te Hoogeveen en DLE Emmen is gevestigd aan de Meerdijk 88 te Emmen.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE