nieuws

Facultatieve
Sponsors

Buitenuitvaarten mogelijk bij Essenhof

1 juli 2022


Vanaf 28 juni tot 1 november van dit jaar is het op de Dordtse begraafplaats Essenhof ook mogelijk een uitvaartdienst in de buitenlucht te houden. Dat kan in het Merwede Paviljoen. De buitenbeleving geeft een speciale dimensie aan een uitvaart. Passend bij de overledene die het buitenleven koesterde. Of juist de naasten die de mooie natuur op de begraafplaats waarderen.

De overkapping staat op een verhard veld en biedt plaats aan ruim honderd gasten. Een robuust tentdoek zonder zijkanten geeft beschutting tegen de zon of regen. De buitenlocatie ligt circa 100 meter vanaf de achterzijde van de Biesbosch Aula. Via verharde paden is het paviljoen ook toegankelijk voor minder-validen. Gasten kunnen plaatsnemen op houten banken of stoelen. De meeste voorzieningen voor een uitvaart zijn aanwezig. Denk hierbij aan een katheder, microfoon, geluidsinstallatie, blokken om de kist op te zetten, boomstammen voor bloemen en een buitenbar voor het serveren van drankjes en hapjes. Het meubilair heeft een natuurlijke uitstraling wat het buitengevoel versterkt. De weersomstandigheden zijn voor eigen risico. Speciale wensen kunt u bespreken met team Essenhof.

Naast de recente investeringen in nieuwe bedrijfskleding en audiovisuele installaties van theaterkwaliteit, breidt de Essenhof haar dienstverlening steeds verder uit. Naast de mogelijkheid voor een buitenuitvaart, investeren wij ook in het moderniseren van onder andere de Aula en de Wantijzaal in het Biesbosch gebouw. Ook zoeken wij naar een nieuwe bestemming voor het dienstgebouwtje bij de oude hoofdingang, waarover wij u eerder hebben bevraagd.

Het boeken van een uitvaart in het Merwede Paviljoen geeft u eenvoudig aan bij de boeking van een uitvaart. Het team van Essenhof zorgt voor een goed verloop van de buitenuitvaart.


Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Dordrecht op www.uitvaart-dordrecht.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >