nieuws

Facultatieve
Sponsors

Brein nog actief nadat lichaam geen teken van leven meer vertoont

19 oktober 2017

Onderzoekers van de School of Medicine in New York hebben een onderzoek uitgevoerd naar wat mensen ervaren als ze sterven. Een opvallende conclusie is dat het brein van mensen nog actief is als het lichaam geen teken van leven meer vertoont, dat meldt HLN.be.

Het gaat om het grootste onderzoek naar dit specifieke verschijnsel. De onderzoekers spraken met mensen die een hartstilstand hebben gehad. Zij waren voor een moment technisch gezien dood en kwamen bij door reanimatie. Uit de verhalen van deze overlevenden blijkt dat ze soms precies konden navertellen wat de artsen en de zusters hebben gezegd tijdens de reanimatie. Ook hebben sommige patiƫnten alles kunnen zien. Hun verhalen komen overeen met wat er daadwerkelijk gebeurde rond de patiƫnt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


3 januari 2021 om 21:38

Harry Vandenbrand

En dan moeten we allemaal verplicht donor worden??
Gesloopt terwijl je brein nog werkt?
Geen fijn idee.


19 oktober 2017 om 17:16

RDV

@ Jacobs Guy: twee keer fout helaas... op geen enkele plaats leert de Bijbel dat er leven is na de dood.


19 oktober 2017 om 15:53

Hilde Gebuur

jacobs guy: spreekt u uit ervaring ? Binnen 100 jaar zal men (zelfs kunstmatige) levende hersenen kunnen koppelen aan apparaten. Is dat dan een bewijs van leven na de dood ? Ik bedoel, die reagerende hersenen, zijn dan in het hiernamaals, terwijl wij die toch kunnen gekoppeld zien aan apparaten ? Zijn we dan met z'n allen feitelijk al in het hiernamaals ? Bestaat het fysieke leven dan niet voor de transitie naar het etherische ? Lullen is gemakkelijk.


19 oktober 2017 om 15:03

jacobs guy

Dit is een gekend fenomeen:een B.D.E.Zelfs als er geen hersenactiviteit is;
kunnen we verder zien en horen.
Het is namelijk de transitie naar het etherische.Dit is een bewijs van leven na de dood.De wetenschap zal dit vroeg of laat kunnen aantonen.
Quantumtheorie lijkt te bevestigen wat de bijbel ons altijd heeft geleerd


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE