Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Boekenlijst Uitvaart.nl: Opa Daantje doet het niet meer

donderdag 13 november 2020

In de boekenlijst van Uitvaart.nl is een nieuw boek, Opa Daantje doet het niet meer, opgenomen in de rubriek kinderboeken. Moos, een kleine muis, vindt opa Daantje in het bos. Opa Daantje ligt heel stil en hij ziet er vreemd uit. Willem, de wijze uil, zegt dat opa Daantje dood is. Maar wat is dood zijn? En hoe lang duurt dat? Waarom krijgen alle dieren er zo’n raar gevoel van? En wat moeten ze met opa Daantje doen?

Moos, een kleine muis, vindt opa Daantje in het bos. Opa Daantje ligt heel stil en hij ziet er vreemd uit. Willem, de wijze uil, zegt dat opa Daantje dood is. Maar wat is dood zijn? En hoe lang duurt dat? Waarom krijgen alle dieren er zo’n raar gevoel van? En wat moeten ze met opa Daantje doen?

In “Opa Daantje doet het niet meer” wordt antwoord gegeven op deze vragen. Zowel praktische als emotionele zaken komen op een speelse manier aan de orde. Het taalgebruik is eenvoudig en fijngevoelig en de warme, kleurrijke illustraties maken het boek ondanks het beladen onderwerp plezierig om met een jong kind te lezen en te bekijken.

Bekijk het boek in de uitgebreide boekenlijst van Uitvaart.nl.

ISBN: 9789463239677 Het boek kost 14,95 euro.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder