nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bart Sesink Uitvaartverzorging stopt met uitvaartonderneming per 1 juli 2022

Aan alles komt een einde

28 juni 2022


De Bergeijkse uitvaartonderneming staakt haar activiteiten per 1 juli 2022. Dat laten Bart en Ria Sesink weten met een ingezonden stuk. zij zijn toe aan een andere invulling van hun bestaan. Helemaal afscheid nemen van de branche doen ze nog ni, want ze blijven hun uitvaarthuis beheren. Lees hier hun verhaal.

In 2005 zijn wij gestart met onze uitvaartonderneming. Gedurende 17 jaar hebben we vele families mo- gen begeleiden bij het afscheid ne- men van een geliefd iemand.
We hebben dat al die jaren met veel betrokkenheid en inzet gedaan. Het was voor ons iedere keer weer een eer en voorrecht om de uitvaart van een overledene te mogen verzorgen en te begeleiden.

Met een afscheid dat geheel verloopt volgens de wensen van de familie, wordt een succesvol begin gemaakt met het rouwproces dat volgt. We hopen dat we daarin al die jaren zijn geslaagd en de reacties van al die fa- milies bevestigen dat.

Na een zoektocht van enkele jaren, vonden we in 2014 in de Kennedylaan een geschikte locatie voor ons Uit- vaarthuis. Bergeijkse mensen konden na hun overlijden in eigen dorp opge- baard worden en de familie kon in de Kennedylaan afscheid nemen. En nog steeds blijkt deze faciliteit aan een groeiende behoefte te voldoen.

In 2017 werd onze onderneming versterkt met de komst van Ellie Tim-
mermans. In korte tijd kreeg Ellie een prominente plaats binnen onze onderneming. Ze bleek een uitvaart- verzorgster te zijn met het hart op de goede plaats. Ze wist tot grote tevre- denheid van veel families uitvaarten uit te voeren, ze deed haar werk met overtuiging en ze stond dicht bij de mensen. We zijn haar dan ook veel dank verschuldigd.

Ondanks de dankbare taak die we al die jaren hadden en de zingeving dat ons beroep ons gaf, hebben we beslo- ten met ingang van 1 juli 2022 onze werkzaamheden te beƫindigen. We zijn toe aan een andere invulling van ons bestaan.
We blijven wel verbonden met het overlijden van mensen, want het Uitvaarthuis blijft in ons beheer. Dat betekent dat overledenen en nabe- staanden blijvend op de Kennedylaan terecht kunnen.

Wij willen iedereen, ook namens Ellie, bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.
Het gaat u allen goed en geniet van het leven.

Bart en Ria Sesink

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >