Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Amstelveense uitvaartonderneemster kandidaat voor de Liberaal Democratische Partij

maandag 13 november 2006

Een aantal maanden geleden is Carolien Harrems vanCarolien Harrems Uitvaartverzorging uit Amstelveen nauw betrokken geweest bij de oprichting van de Liberaal Democratische Partij -LibDem- www.libdem.nl
Na enkele weken keihard werken met een club enthousiaste gedreven mensen heeft LibDem zich van deelname in 16 (van de 19) kiesdistricten. Tijdens de ledenvergadering is de kandidatenlijst vastgesteld en Carolien Harrems staat op plaats 3.

LibDem gaat voor 5 kamerzetels, hetgeen in zal houden dat de kans erg groot is dat Carolien Harrems zich fulltime zal gaan inzetten als volksvertegenwoordiger. Over de voortzetting van Carolien Harrems Uitvaartverzorging is overeenstemming bereikt met een externe partij, waardoor de continuïteit en werkwijze van Carolien Harrems gewaarborgd is.

LibDem staat voor een liberaal beleid in een sociale samenleving. Het evenwicht moet terug in de politiek.
Carolien Harrems zal met name het sociale beleid in haar portefeuille krijgen.
Ook zullen natuurlijk enkele heikele zaken in de uitvaartbranche zoals de stijgende grafkosten en een keurmerk voor uitvaartondernemingen haar aandacht hebben.

Carolien Harrems is tijdens haar middelbare schoolperiode en studietijd reeds politiek actief geweest in een liberale jongere partij en was van april 2003 tot november 2005 bestuurslid en later voorzitter van het Netwerk Uitvaartvernieuwers.

Carolien Harrems is moeder van vier kinderen, uitvaartonderneemster, columniste, auteur van het boek “Schaduwweduwe. Passie en pijn van een minnares” (Uitgeverij Ten Have). In het voorjaar wordt haar nieuwe boek de “Uitvaartplanner” verwacht bij Uitgeverij Truth & Dare.

Voor meer informatie: Carolien Harrems, telefoonnummer: 020 47 133 44.
www.carolienharrems.nl
www.libdem.nl


Carolien Harrems Uitvaartverzorging
Prunuslaan 11
Postbus 244
1180 AE AMSTELVEEN
Telefoonnummer: 020 47 133 44
mail@carolienharrems.nl
www.carolienharrems.nl


Kijk voor meer informatie over een uitvaart in Amstelveen op www.amstelveen-uitvaart.nl

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder