nieuws

Facultatieve
Sponsors

Aangekondigde acties bij TNT Post: Rouwpost zal wel worden verwerkt en bezorgd

22 april 2008

Zoals wellicht bij u bekend, heeft TNT Post afgelopen maanden intensief overleg gevoerd met de vakorganisaties over de arbeidsvoorwaarden voor de postbode. Hoewel er met elkaar constructief overleg is gevoerd, is er op dit moment een impasse ontstaan.

Voor woensdag 23 april zijn er in Den Haag en omgeving door de vakorganisaties acties aangekondigd. Inmiddels is duidelijk dat er die dag in de postcodegebieden 2200 t/m 2899 waarschijnlijk geen post zal worden bezorgd en geen buslichting zal worden uitgevoerd. Op vrijdag 25 april staat dezelfde actie gepland in de stad Amsterdam.

Rouwpost zal echter wel worden verwerkt en bezorgd. Maar omdat de brievenbussen op deze dagen niet geleegd zullen worden, vragen we u en/of uw klanten dringend de rouwpost niet in de brievenbus te gooien maar af te geven op de Postkantoren.

TNT Post maakt excuses voor dit ongemak en zal alles in het werk stellen om verdere ongemakken voor u als klant tot een minimum te beperken.

Natuurlijk blijft TNT Post in overleg met de vakorganisaties om snel tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen.

Deze informatie kunt u ook nalezen op www.tntpost.nl. Indien u nog vragen heeft over deze aangepaste dienstverlening dan kunt u contact opnemen met TNT Post Klantenservice via (058) 233 33 33, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE