nieuws

Facultatieve
Sponsors

2 november: 3de editie van de auditie van ViVace Uitzendburo en Monuta plaats

1 november 2010

Op dinsdag 2 november 2010 vindt de 3de editie van de auditie / kennismakingsdag van ViVace Uitzendburo en Monuta plaats. ViVace, “Live muziek als laatste eerbetoon” werkt samen met Monuta inzake ‘live’ muziek tijdens de uitvaartplechtigheid. Plaats van handeling is de Nationale Reisopera, Perikweg 97 te Enschede. Voor deze auditie hebben zich ruim 60 deelnemers ingeschreven waaronder zangers, solisten instrumentaal, ensembles, bands en een koor.

Om in de toenemende vraag voor uitvaartmuziek te kunnen voorzien organiseert ViVace in samenwerking met Monuta tweemaal per jaar auditie- en kennismakingsdagen. Musici die hiervoor belangstelling hebben krijgen de gelegenheid zich te presenteren. Monuta en ViVace informeren de deelnemers over de samenwerking en de werkwijze. Daarnaast krijgt men inzicht in praktische zaken die in voorbereiding op ‘live’ muziek tijdens de uitvaart van belang zijn.

De auditie op 2 november 2010 is geprogrammeerd in een ochtend- en middagsessie audities. Tussen de middag, 12.30 uur tot 13.15 uur, is een lezing gepland om de musici en de pers te informeren en is er gelegenheid om vragen te stellen. De audities zijn besloten en er is op dit moment geen ruimte meer om hiervoor in te schrijven.

Belangstellenden die in de toekomst nader kennis willen maken met ViVace inzake ‘live’ muziek tijdens de uitvaart kunnen zich wel opgeven voor de volgende editie die gepland is medio maart 2011. Voor informatie en aanmeldingen kan men terecht bij: ViVace Uitzendburo, tel. 053-434 66 66 e-mail info@vivace.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE