nieuws

Facultatieve
Sponsors

2 november 2008: Herinneringsbijeenkomst Crematorium Usselo in samenwerking met ViVace

27 oktober 2008

Verlies van iemand die je kent is een persoonlijke en één van de meest ingrijpende ervaringen in iemands leven. Iedere dienst, symbool of rite rond een overlijden dient, waar en op welke manier dat kan, bij te dragen om rouwenden in dit proces te ondersteunen. Deze gedachte staat centraal bij de werkzaamheden van Crematoria Twente en ViVace De Muzikale Uitvaart.

Beide partijen zetten zich volledig in bij de hulp in het verwerken van het verlies van een dierbare. Daarom zal er op 2 november 2008 (Allerzielen) een herinneringsbijeenkomst worden gehouden op het terrein van het crematorium in Usselo. Om 18.00 uur zal er in de grote aula een samenkomen zijn waarin, naast muziek georganiseerd door ViVace, met gesproken woord dierbaren worden herdacht. Daarna is er een rondgang over het terrein waarbij de aanwezigen over het park kunnen gaan.

Afsluitend bestaat de mogelijkheid in de grote koffiekamer een kopje koffie of thee te gebruiken. Om 20.00 uur zal deze herinneringsbijeenkomst zijn afgelopen. Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zich vanaf 17.30 uur bij ingang Zuid van het crematorium in Usselo vervoegen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >