nieuws

Facultatieve
Sponsors

1 maart uitvaartbeurs in Enschede

23 februari 2008

Zaterdag 1 maart vindt in Enschede de Twentse uitvaartbeurs plaats. Ruim 65 exposanten laten met hun producten en diensten een gevarieerd beeld zien van de ontwikkelingen.

De bezoekers kunnen kennismaken met diverse mogelijkheden op uitvaartgebied. Zo staan er ritueel begeleiders, nazorgers, een rouwfotograaf en diverse uitvaartondernemers. Ook is er aandacht voor kinderuitvaarten, er staan kinderkistjes en -mandjes en een kinderrouwauto. Verder zijn er op deze uitvaartbeurs onder meer te zien: een rouwmotorfiets, gedenktekens, tijdelijke grafmonumenten, urnen, asbeelden, assieraden, de herdenkingsballon, rouwdrukwerk, handgemaakte condoleanceboeken en de Condoleancebox. Deze beurs is vooral gericht op de consument, maar voor de professional zijn hier ook Boeder Bedrijfskleding, Bruns Techno Service Koeltechniek en Grooters Almelo, die zowel aan particulieren als aan de uitvaartsector uitvaartbenodigdheden levert.

Muzikale bijdragen
Om belangstellenden kennis te laten maken met live muziek bij een uitvaart zal de sopraan Karin ten Cate tijdens de beurs enkele liederen ten gehore brengen. Ook Peter Derksen, stichter van het Koningin Wilhelminabos, zal een vocale bijdrage geven. Bezoekers kunnen ter plekke met een gift het kankeronderzoek steunen.

De uitvaartbeurs wordt zaterdag 1 maart gehouden in De Assinkhof, Hengelosestraat 437 te Enschede (tel. 053 - 435 35 31). De toegang is gratis en er is ruime parkeergelegenheid. De deuren gaan om 10.00 uur open en bezoekers kunnen tot 17.00 naar binnen. Het einde van de beurs is om 18.00 uur. De organisatie is in handen van Stichting Internationaal Uitvaartbeurs Twente SITU; informatie bij gehenij@planet.nl en
info@uitvaartvoorlichting.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >