nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zorg in de laatste levensfase.

Sterven kan mooi zijn.

18 februari 2008


Zieke mensen die gaan sterven, willen die laatste fase van hun leven graag thuis of in een Hospice doorbrengen. Afscheid nemen van het leven in een vertrouwde omgeving.
Kan de directe omgeving dat aan? Voor familie en vrienden is het vaak erg zwaar om 24 uurs zorg te bieden. En wat als dat niet kan? Zijn er alternatieven in de vorm van hulpverlening? En zo ja, hoe regel je dat dan?

Yarden Vereniging Overijssel organiseert op woensdag 5 maart 2008 in het Yarden Centrum voor Uitvaartzorg Steenbrugge Raalterweg 29 in Diepenveen, een voorlichtingsavond over sterven en de verschillende zorgmogelijkheden in de Regio Deventer/Raalte.
Medewerking wordt verleend door medewerkers van de Stichting Thuis Sterven Zuidwest Overijssel in Deventer, Hospice De Winde in Deventer, Stichting Terminale Thuiszorg Raalte, Palliatief Netwerk Salland en Stervensbegeleiding en Zielzorg De Pastorale.
Uiteraard zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen. De toegang is gratis en koffie of thee worden verstrekt. De avond begint op 19.30 uur en zal rond 22.00 uur worden afgesloten.
Aanmelden is niet verplicht maar gelet op de beperkte zaalruimte wel aan te bevelen.
U kunt dat doen via telefoon 0570-622784. Mocht u eerst nog nadere informatie willen dan kunt u via e-mailadres overijssel@yarden.nl contact zoeken of via telefoon 0546-864873

De meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Deventer vindt u in woord en beeld op www.uitvaart-deventer.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >