nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zondag 21 november 2010: Landelijke Nabestaandendag

10 september 2010

Op zondag 21 november 2010 is er opnieuw een integrale Landelijke Nabestaandendag voor iedereen die weet van verlies. Omdat verdriet ons allemaal, en zonder enige uitzondering, aangaat nodigen we juist u van harte uit op deze dag die we organiseren voor u, door u en met u in Conferentieoord & Hotel Rolduc, Heyendallaan 82 te Kerkrade (Zuid-Limburg).

Op www.nabestaandendag.nl treft u het uitgebreide programma overzichtelijk voor u gerangschikt aan. Hier kunt u zich ook nu reeds vooraf aanmelden voor al datgene waarnaar uw interesse uitgaat.
Tevens nodigen wij u nu al uit tot het aan ons bekend maken van na(a)m(en) van diegene(n) die u ter herinnering op wilt roepen, en als u wilt kunt u ons van hen ook al een digitale foto mailen via info@nabestaandendag.nl. Op de Nabestaandendag wordt u helemaal duidelijk waarom!

We heten u graag welkom van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en we stellen het op prijs als u allemaal een witte roos meebrengt, of in de foyer wilt aankopen. Aan het einde van de dag brengen we alle rozen, namens u, naar de drie omliggende Hospices, waar ze zeker tot steun zullen dienen!
Als u ook van mening bent dat aandacht voor nabestaanden belangrijk is middels een officiële en erkende dag van regeringswege uit, ondertekent u dan de petitie alvast op deze website, die u aantreft onder het tabblad 'inschrijvingen'. Want alleen met uw steun kunnen we deze petitie richten aan de voorzitter van de Tweede Kamer..

‘Nabestaandendag, ook ter herinnering aan jou...’

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >