nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zes Monuta franchisenemers krijgen een Keurmerk

14 november 2008

Deze week krijgen zes Monuta franchisenemers het Keurmerk Uitvaartzorg. Een belangrijke stap in de nog verdere professionalisering van de franchisetak van Monuta, waardoor nabestaanden nog meer zekerheid en bescherming hebben bij de keuze van een uitvaartondernemer.

De Monuta franchiseformule wordt steeds professioneler. Deze week krijgen maar liefst zes franchisenemers het Keurmerk Uitvaartzorg. Het betreft: Monuta Westen uit Oosterhout, Monuta Terol uit Bergen op Zoom, Monuta Pereira uit Heerenveen, Monuta Vroom uit Leeuwarden, Monuta Zorge uit Hoogerheide en het Emmeloordse Monuta Visser.

Monuta hecht veel belang aan het Keurmerk Uitvaartzorg. Niet voor niets was Monuta een van de initiatiefnemers en kreeg zij het Keurmerk als een van de eerste. Franchisemanager Jeanet Barink: “Ook voor franchisenemers vinden we het belangrijk dat zij voldoen aan de criteria van het Keurmerk. Binnen een jaar na hun start moeten ze het Keurmerk ook daadwerkelijk hebben gehaald. Voor nabestaanden en voor Monuta een bewijs van kwaliteit.”

Monuta ziet volop kansen voor nieuwe ondernemers die met Monuta willen samenwerken. Dit kan bijvoorbeeld in Castricum, Vleuten / de Meern, Maarsen / Breukelen, Amsterdam, Woerden en Sneek. Met deze aanvullingen wil Monuta de komende periode groeien naar ongeveer 40 franchisenemers.

Elk einde is het begin van een mooie herinnering. Dat is waar Monuta voor staat. De mogelijkheden om het afscheid op eigen wijze in te vullen zijn groter dan ooit. Monuta maakt mensen hier bewust van, bestaat ruim 85 jaar en verzorgt jaarlijks meer dan 18.000 uitvaarten. Ervaring die Monuta gebruikt om een uniek afscheid mogelijk te maken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >