nieuws

Facultatieve
Sponsors

ZDG nieuwe hoofdsponsor Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl

23 maart 2022


Met gepaste trots presenteert Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl een nieuwe hoofdsponsor, ZDG. Deze samenwerking zal leiden tot een nog groter aanbod op Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl, daar alle bedrijven behorende tot ZDG een plek krijgen op de genoemde websites.

Danny van Rosmalen, directeur van ZDG, legt uit: “De samenwerking tussen ZDG en Uitvaart.com biedt voor beide partijen mooie kansen. De werkmaatschappijen van ZDG krijgen de mogelijkheid om zich aan een groter publiek te tonen en met onze kennis kunnen wij ondersteunen bij het verder professionaliseren van de websites onder Uitvaart.com.”

Peter van Schaik, directeur van BV Uitvaart.com, is blij met de nieuwe hoofdsponsor: "Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl zijn al decennia lang populaire websites, die door duizenden consumenten en professionals dagelijks worden bezocht. De informatie op beide sites is uitgebreid, zorgvuldig en up to date. Het is mooi als een partij als ZDG dat herkent en daar een bijdrage aan wil leveren. ZDG en haar werkmaatschappijen zijn professionele, gerenommeerde bedrijven die hoog staan aangeschreven binnen de uitvaartbranche. En dat straalt weer positief af op onze sites.”

Over ZDG

“Bij ZDG zijn we continue bezig met innoveren, zowel binnen de bestaande werkmaatschappijen als met het opzetten van nieuwe dienstverleningen. Met onze nieuwste dienstverlening, Digital Life Legacy, helpen wij bijvoorbeeld met vraagstukken omtrent de digitale nalatenschap, een onderwerp waar in Nederland nog te weinig aandacht aan wordt gegeven. Ook binnen de bestaande werkmaatschappijen blijven we onszelf scherp houden met onder andere nieuwe opleidingen bij Docendo, verdere specialisatie bij Cura Mortu Orum (CMO) en nóg meer verscheidenheid aan personeelsoplossingen bij De Helpende Hand” licht Danny van Rosmalen toe.

Vacatures

Door de verscheidenheid in de diensten die ZDG aanbiedt komen hier geregeld interessante vacatures uit. Om ook hier een brug te slaan naar de samenwerking zal ZDG volledig toegang krijgen tot uitvaartvacatures.nl. Zo zijn de vacatures van ZDG beter zichtbaar en kunnen we bij uitvaartvacatures.nl een nog completer overzicht aanbieden. Een samenwerking met volop kansen voor iedereen die werkzaam is in de uitvaartbranche.

Over BV Uitvaart.Com

BV Uitvaart.Com is exploitant van meerdere websites rondom het levenseinde. Gestart in 1996 met de internetsite Uitvaart.nl beheert Uitvaart.Com inmiddels meer dan 50 websites waaronder bekende namen als Uitvaart.nl, Uitvaartbranche.nl, GroeneUitvaart.nl, PalliatieveZorg.nl, Uitvaartvacatures.nl en nog veel meer. Naast ZDG is ook de Facultatieve Groep in Den Haag sponsor van Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl. 

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >