nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zaterdag 9 maart Uitvaartbeurs Delft

23 februari 2024

Op zaterdag 9 maart wordt in de Immanuelkerk te Delft de “Uitvaart Inspiratiebeurs” gehouden. Deze beurs is opgezet om consumenten voor te lichten, hoe zij een uitvaart persoonlijk kunnen maken. De beurs is geopend van 12.00 tot 16.00. De toegang is gratis.

Op deze beurs zijn vele partijen uit de branche vertegenwoordigd, zoals aanbieders van speciaal vervoer, urnen, gedenkmonumenten, een natuurbegraafplaats en een biologische uitvaartkist.

Initiatiefnemer Bert van Proosdij: “we zien nog steeds te vaak, dat mensen bij een uitvaart halsoverkop beslissingen nemen, omdat de wensen van de overledene onbekend zijn. Doe ik alles wel in zijn of haar geest ? Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden, om een persoonlijke vorm aan een uitvaart te geven. Vol respect, met een goede herdenking. Deze beurs probeert hierbij een steun in de rug te geven”

Tijdens de beurs vinden ook lezingen plaats over kinderen en rouwverwerking, digitale nalatenschap en de wereld van een forensisch patholoog.

Deze beurs vindt voor het eerst plaats en is een lokaal initiatief van Uitvaartcentrum De Schakel te Delft. Op de beurs zijn met name regionale aanbieders vertegenwoordigd.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Delft op www.uitvaart-delft.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >