nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zaterdag 7 oktober Open Dag Essenhof

18 september 2017


Foto: Essenhof

Zaterdag 7 oktober zet Essenhof, gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium, haar deuren open. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn er verschillende activiteiten. Deze Open Dag wordt georganiseerd om de bezoekers te informeren over de keuzemogelijkheden bij begraven en cremeren.

Programma


Bezoekers worden ontvangen in de hal van de Biesbosch Aula, het witte ronde hoofdgebouw. Van daaruit zijn er rondleidingen naar de familiekamer, het crematorium en via de invoerruimte naar de koffiekamer. In de koffiekamer is er iets te drinken en zijn medewerkers aanwezig voor verdere uitleg en om diverse vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn op verzoek rondleidingen mogelijk in de Thuredrith Aula en langs bijvoorbeeld de nieuwe wandgraven of oude monumenten op de begraafplaats.

Route


Wij heten u van harte welkom aan de Nassauweg 200 te Dordrecht. U kunt tegenover de hoofdingang van Essenhof of in de directe omgeving drie uur gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf. De zalen en voorzieningen op Essenhof zijn toegankelijk voor mindervaliden. Meer informatie over Essenhof vindt u op www.essenhof.nl.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Dordrecht op www.uitvaart-dordrecht.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE