Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Zaterdag 3 mei: Open dag nieuwe Uitvaartcentrum Delfzijl

donderdag 16 april 2014

Op 3 mei aanstaande is het zover, het nieuwe uitvaartcentrum “Fivelhof” in Delfzijl opent haar deuren voor alle belangstellenden uit de regio.

Het gebouw heeft een sfeervolle en warme uitstraling gekregen en door de lichte en open constructie zijn binnen en buiten met elkaar verbonden. Het gebouw beschikt over een ruime aula met vrij uitzicht op water en groen. De koffiekamer heeft een terras waardoor bezoekers gemakkelijk naar buiten kunnen voor een sigaretje, een kop koffie of om even van de buitenlucht en zon te genieten.
Door de verbinding met de ontvangsthal is het uitvaartcentrum ook geschikt gemaakt voor grote groepen. De acht ruime rouwkamers zijn huiselijk ingericht en men kan 24 uur per dag een dierbare bezoeken. Daarnaast is er dagelijks een gastvrouw aanwezig om bezoek persoonlijk te woord te staan en te begeleiden.
Dit uitvaartcentrum is voorzien van de modernste faciliteiten, denk hierbij aan de muziek- en presentatiemogelijkheden maar ook aan de diverse horecafaciliteiten.
Bij een avondcondoléance kan straks uiteraard de bekende kop koffie met kouke geserveerd worden. Maar voor wie wat anders wil: er kan ook een biertje getapt worden met de bijbehorende Groninger worst of bitterballen.
De afronding van de bouw wordt gevierd met een Open Dag waarbij alle belangstellenden van harte welkom zijn. Het gebouw is op zaterdag 3 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend. Het adres is Weg naar den Dam 19 te Delfzijl.

Voorspoedige bouw

Het is een bewuste keuze geweest om zo veel mogelijk samen te werken met regionale bedrijven. Mede dankzij de inzet van deze bedrijven is de bouw heel voorspoedig verlopen en kon er één maand eerder worden opgeleverd dan verwacht. Het ontwerp is afgestemd op de omgeving waardoor het gebouw nu naadloos hierin overgaat. Het gebouw heeft verder een duurzaam karakter door de toegepaste materialen en klimaatinstallatie.
Tijdens de bouwperiode is getracht om de overlast voor de aangrenzende begraafplaats zoveel mogelijk te beperken. Mede dankzij de goede communicatie en verstandhouding tussen de aannemer enerzijds de betrokken families en uitvaartondernemers anderzijds is dit uitstekend gelukt.

Uitvaartvoorzieningen in de regio

In het bestaande crematorium & uitvaartcentrum Stilleweer waren de mogelijkheden in de loop der jaren door de groei van opbaringen beperkt geworden. Met het nieuwe uitvaartcentrum heeft uitvaartondernemer Eefting samen met Yarden haar uitvaartvoorzieningen in deze regio sterk uitgebreid, verbeterd en gemoderniseerd.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder