nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zaterdag 25 april: Kunstexpositie Uitva-art

24 maart 2009


Op zaterdag 25 april a.s. organiseert Stichting De Rondzegster de kunstexpositie "Uitva-art". Tijdens deze expositie laten verschillende kunstenaars uit de regio hun werk zien.

Het gaat hierbij om kunstenaars die zich bezighouden met de thema’s dood, uitvaart, afscheid en rouw. Er zullen voorbeelden te zien zijn van o.a. baarkleden, schilderijen, keramiek, glaskunst, grafiek, beeldhaiku's, beeldhouwwerken, rouwhoeden, iconen, bloemsierkunst, grafmonumenten, urnen, herinneringsobjecten en -sieraden.

Verder zullen verschillende kunstenaars laten zien en horen dat ze door middel van zang, muziek of gedichten van betekenis kunnen zijn bij een uitvaart.
Ook zal de leskist "de wereld rond de dood" te zien zijn en is er een leestafel met boeken over uitvaart en rouw.

De expositie zal worden gehouden in Kasteel Elburg, ook wel bekend als het Arent thoe Boecop-huis. Het adres is: Van Kinsbergenstraat 5, 8081 CL te Elburg. De expositie is vrij toegankelijk van 11.00 uur tot 17.00 uur.
U bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemers op www.rondzegster.wordpress.com of stuur een e-mail naar rondzegster@yahoo.com

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >