Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Zaterdag 2 september: Open dag Crematorium Hoeksche Waard

donderdag 31 augustus 2017

Zaterdag 2 september 2017 zet Crematorium Hoeksche Waard zijn deuren open voor publiek en professionals. De mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van het splinternieuwe crematorium in de Hoeksche Waard. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 11:00 tot 15:00 uur aan de Zaaiviool 3 te Heinenoord.

Diverse ruimten waaronder bijvoorbeeld aula, koffiekamer en ovenruimte staan open om te bezichtigen. Ook de twee 24-uurs kamers waar familie middels eigen behoefte gebruik van kan maken.

Het pand heeft een oppervlakte van 1500 m met hierin een aula van 6 meter hoog. De aula beschikt over een uniek uitzicht op het Hoeksche Waardse landschap. Naast een zeer luisterrijke geluidsinstallatie behoren ook de volledig geautomatiseerde video-opnames tot de mogelijkheden. De aanwezigheid van een complete professionele keuken maakt het mogelijk om in diverse mogelijkheden van catering te voorzien.

Het crematorium draait onder de bezielende leiding van René en Renata Drijver waarvan de laatste volledig verantwoordelijk is geweest voor de aankleding. De warme aankleding, de rustgevende kleuren en het gebruik van natuurlijk licht maken het plaatje van dit crematorium compleet. Geen lopende band werk, maar een plek om te herdenken in alle rust. Een plek waar tijd is voor verdriet en afscheid.

Alle uitvaartondernemingen binnen de regio kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het nieuwe Crematorium Hoeksche Waard.

Tijdens de open dag op 2 september a.s. kan men meer informatie krijgen over de mogelijkheden die het crematorium biedt. Zowel René als Renate, maar ook de medewerkers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder