nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zanger Koen Wauters verrast drie miljoenste verzekerde bij DELA

Familie ontvangt gratis polis ter waarde van 10.000 euro

7 maart 2007


Eindhoven, 7 maart 2007 - Vandaag verrast Koen Wauters, zanger van de band Clouseau, de drie miljoenste verzekerde bij uitvaartorganisatie DELA met een onverwacht bezoek. De drie miljoenste verzekerde is woonachtig in Antwerpen, België. Hij en zijn familie worden in de bloemetjes gezet en ontvangen bovendien een gratis polis ter waarde van 10.000 euro namens DELA.

Martin Kersbergen van DELA: “We zijn er erg trots op de drie miljoenste verzekerde vandaag bij DELA te verwelkomen. En eigenlijk is het dubbel feest, want op 11 maart vieren we ook ons 70-jarig bestaan. Twee mijlpalen in een week. De afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt. En dat wordt aanstaande vrijdag op gepaste wijze gevierd. Hoewel het aantal uitvaarten in Nederland al enkele jaren licht daalt, is het marktaandeel van onze organisatie op het gebied van uitvaartverzorging wederom gestegen. Ook op het gebied van uitvaartverzekeringen heeft het marktaandeel een groei doorgemaakt.”

“Familyman” Wauters

DELA’s drie miljoenste verzekerde krijgt ook de gesigneerde single “Leef je leven” van Koen Wauters en een “meet & greet” met de zanger. Het lied “Leef je leven” is speciaal geschreven ter gelegenheid van de Belgische DELA reclamecampagne waar Koen Wauters het gezicht van is. “Het is de eerste keer dat een nationale bekendheid zijn naam heeft verbonden aan een reclamecampagne voor een uitvaartorganisatie. Uiteraard is DELA er trots op dat een boegbeeld als Koen Wauters volledig achter onze organisatie staat. Hij wordt immers gezien als een betrouwbare en sterke persoonlijkheid die voor vele jonge Belgische gezinnen als rolmodel fungeert. Koen is zelf jong, sociaal geëngageerd en begaan met zijn gezin, kortom een echte “familyman”, aldus Kersbergen.

Over DELA

Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken de coöperatieve ledenorganisatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het verdriet van een verlies kan niet worden weggenomen. Wel kan DELA nabestaanden helpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Met zorg en praktische dienstverlening. En door de herinneringen aan hun dierbaren levend te houden. DELA’s kleurrijke, warme uitvaartcentra en crematoria dragen daar aan bij. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE