nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden Uitvaartorganisatie neemt De Eerste Brunssumse Begrafenisonderneming over

5 januari 2010

Yarden Uitvaartorganisatie neemt De Eerste Brunssumse Begrafenisonderneming, Peters E.B.B. bv te Brunssum over. De overeenkomst hiervoor is op 31 december 2009 ondertekend. Peters is een middelgrote uitvaartonderneming, zij voeren op jaarbasis 400 uitvaarten uit.

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging van Yarden: “De overname past binnen onze groeistrategie om onze vestigingen op het gebied van uitvaartzorg, crematoria en begraafplaatsen uit te breiden. Yarden beschikt in Zuid Limburg over 2 crematoria, maar beschikte nog niet over een eigen uitvaartzorg activiteit. De overname van Peters past dan ook in het streven van Yarden om een landelijke dekking op het gebied van uitvaartzorg te realiseren zodat we overal in Nederland klanten van dienst kunnen zijn”.

Rainier Vrouenraets, bedrijfsleider van EBB: “Warmte en respect, gastvrijheid en de wensen van de overledene en nabestaanden zijn belangrijke peilers voor EBB. Bij de verzorging van uitvaarten streven wij naar kwaliteit van onze dienstverlening. Kiezen voor Yarden was een logische stap om onze stijl van werken voort te kunnen zetten.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >