nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden uitgeroepen tot Top Employer 2013!

5 maart 2013

In ons land bestaan diverse keurmerken, zo ook voor personeelsbeleid. Yarden is een van de organisaties die gecertificeerd is voor het keurmerk Top Employers. Daarbij is getoetst op het niveau en de invulling van beleid op het gebied van arbeidsvoorwaarden, loopbaanmogelijkheden, training & ontwikkeling, werkomstandigheden en organisatiecultuur.

Op 4 maart organiseerde het CRF Institute een feestelijke avond en reikte diens CEO David Plink het keurmerk uit aan de Manager P&O Ton Broekhuis van Yarden. "Uiteraard zijn we hier reuze trots op en blij mee", aldus Ton Broekuis. "Het gaat erom dat wij met elkaar een situatie creëren en behouden waarin medewerkers aantrekkelijk werkgeverschap ervaren en met plezier en trots het beste uit zichzelf halen ten behoeve van de klant. Als werkgever doen we elke dag ons best om dat mogelijk te maken. Wij hebben hart voor onze klanten en voor onze medewerkers."

"Yarden biedt betekenisvol werk, goede arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden en loopbaanmogelijkheden en heeft volop aandacht voor training & ontwikkeling. Onze inspirerende organisatiecultuur is gebaseerd op de kernwaarden ‘betrokken, professioneel en waarde toevoegend’."

"Elk kwartaal meten we de medewerkerstevredenheid en op regelmatige basis organiseren we workshops om samen met de mensen te behouden wat goed is en te verbeteren wat mogelijk en nodig is. Zo houden we elkaar op een constructieve manier scherp in het perspectief van aantrekkelijk werkgeverschap met een focus op de klant!"

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE