nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden start uitvaartonderneming in Tilburg

Lezing over rouwverwerking in Boerke Mutsaerts

18 januari 2008


Met de lezing “Verborgen verdriet” door verliestherapeute Annemiek Welten start
uitvaartorganisatie Yarden op dinsdag 22 januari a.s. een nieuwe vestiging in Tilburg. Marja ter Heide is als uitvaartverzorgster verbonden aan Yarden en zal de uitvaarten in Tilburg en omstreken gaan verzorgen. Marja is bij Yarden gaan werken omdat zij dezelfde visie hebben. Ieder mens is uniek, daarom moet ook iedere uitvaart uniek zijn.

Marja: “Er is tegenwoordig zoveel mogelijk waarmee je een persoonlijke invulling kunt geven aan het afscheid. Meestal is men daar niet van op de hoogte omdat men bij leven liever niet over de dood praat. Toch is het goed om hierover af en toe eens na te denken en er met elkaar over te praten. Daarom ben ik blij dat Yarden ook een vereniging heeft die zich inzet voor voorlichting en nazorg.”

De nieuwe vestiging van Yarden start met een inspirerende lezing door verliestherapeute Annemiek Welten. Annemiek werkt dagelijks met rouwende mensen en is als ervaringsdeskundige bekend met de processen die in werking treden na een ingrijpende gebeurtenis. Zij verzorgt individuele sessies, trainingen en lezingen. Daarnaast is ze verbonden aan het Centrum Marieke de Bruijn en werkzaam als docent en supervisor aan de opleiding Sociale studies in Eindhoven.

De lezing vindt plaats op dinsdag 22 januari a.s. om 20.00 uur in zalencentrum Boerke Mutsaerts, Vijverlaan 2 in Tilburg. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE