nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden start samenwerking met Federatie van Katholieke Begrafenisinstellingen

17 juli 2006

Almere, 17 juli 2006

Yarden Uitvaartverzekeringen N.V. en Yarden Depositofonds B.V. én de Federatie van Katholieke Begrafenisinstellingen (FKB) gaan samenwerken.
De bij de FKB aangesloten verenigingen hebben enerzijds belang bij de werving van nieuwe leden en anderzijds willen zij hun leden in de gelegenheid stellen een adequate financiering voor de uitvaart te verzorgen.
De adviseurs van de eigen verkooporganisatie van Yarden gaan potentiële leden dan ook wijzen op de voordelen van het lidmaatschap van de locale uitvaartvereniging. Leden van deze bij de FKB aangesloten uitvaartverenigingen krijgen vanaf juli daarnaast de mogelijkheid om voor de dekking van hun uitvaartwensen ook te kunnen kiezen voor een Yarden uitvaartverzekering of deposito-overeenkomst.

Jan van Doorn, Relatiemanager Uitvaartorganisaties Yarden: ‘Onder het motto samen sterker – samen meer, kunnen mensen dankzij het lidmaatschap van de uitvaartvereniging rekenen op deskundigheid van vertrouwde uitvaartverzorgers die goed bekend zijn met de plaatselijke cultuur. Daarnaast kunnen de Yarden adviseurs meedenken over invulling van persoonlijke wensen en hoe je die het beste kunt verzekeren. Met deze samenwerking willen beide partijen de consument de garantie bieden voor een unieke uitvaart en is de keten voorlichting – verzekering - verzorging overal even sterk.’

De bij de FKB aangesloten uitvaartverenigingen houden zich bezig met het, zonder winstoogmerk, (doen) verzorgen van de uitvaart van haar leden en niet-leden. Bij de FKB zijn 70 uitvaartverenigingen aangesloten, die tezamen ongeveer 300.000 leden tellen.

Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die verzekeringen en verzorging aanbiedt. Maximale aandacht voor elke afzonderlijke klant en iedere individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Het bedrijfsmotto ‘Iedere uitvaart uniek’ is bij Yarden dan ook meer dan een mooie belofte. Het is een vanzelfsprekendheid. Yarden telt circa 870.000 verzekerden, is marktleider met 18 crematoria, beschikt over 45 uitvaartcentra en is betrokken bij ruim 36.000 crematies en uitvaarten per jaar.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE