nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden start forum

Praat mee!

24 februari 2009

Op maandag 2 maart gaat om 09.00 uur het forum van Yarden Uitvaartorganisatie online.
Een forum om te discussiëren en ideeën uit te wisselen over zaken rondom het levenseinde en de uitvaart. Onderwerpen waar we allemaal eens bij stil zullen staan.

Waarom een forum?
Door de inzet van het forum wil Yarden duidelijk maken dat haar maatschappelijke betrokkenheid verder gaat dan alleen het verzekeren en verzorgen van de uitvaart zelf. Voorlichting is dan ook een belangrijk onderdeel van de taken van Yarden. Daarnaast wil Yarden in contact komen met iedere belangstellende om te weten wat er ‘leeft’.

Wat wordt er besproken?
Op het forum biedt Yarden haar expertise aan en inventariseert zij de wensen en behoeften m.b.t. uitvaartgerelateerde diensten. Yarden informeert over o.a. activiteiten en bijeenkomsten en peilt wat er onder de mensen ‘leeft’ en vraagt input voor nieuwe ideeën m.b.t. onderwerpen voor activiteiten en bijeenkomsten. Ook gaat Yarden de discussie aan door stellingen te formuleren. Het forum is niet bedoeld als individueel klachtenmeldpunt of - servicecentrum.Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder: Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden ‘Iedere uitvaart uniek’. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden bevorderen dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de overledene dat wil.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >