nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden reikt Star Award uit aan beste crematorium

17 maart 2017


Afscheidsspecialist Yarden heeft gisteravond de Star Award 2016 uitgereikt aan het best presterende Yarden crematorium van Nederland. Met deze prijs beloont Yarden klantbeleving, innovatie en professionaliteit. De eerste prijs ging naar Yarden Huis van Brabant in Oosterhout. Yarden Crematorium Haarlem is uitgeroepen tot regionale winnaar.

Sabrina Franken, ‎directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: ‘Als het gaat om dienstverlening en klanttevredenheid heeft Yarden heldere doelstellingen. Wij willen verwachtingen van klanten overtreffen. Goed is niet goed genoeg. Voor de dienstverlening binnen onze divisies Uitvaartzorg en Uitvaartfaciliteiten gaan we voor het cijfer 9+. Het is niet altijd eenvoudig om van een toch al hoge klantwaardering een 9+ te maken. Maar het is van groot belang, want pas bij een 9+ worden klanten ambassadeurs. Wij willen iedere uitvaart écht persoonlijk en bijzonder maken en onze medewerkers helpen daar graag bij. Zij werken vanuit hun passie en zorgen voor het meest optimale afscheid. Daar ben ik trots op!’

Taboes doorbreken

Gino Houtzager, locatiemanager van winnaar Yarden Huis van Brabant: ‘Wij zijn een jong en hecht team dat taboes op het gebied van uitvaartverzorging probeert te doorbreken. Als nabestaanden bij ons komen om hun uitvaartwensen te bespreken, denken wij van a tot z mee. Er is heel veel mogelijk. Daarbij is onze kennis zeer goed op peil. Wij zijn erg blij dat onze professionele en creatieve aanpak erkenning krijgt en het motiveert ons om hiermee door te gaan. Wij willen een passend afscheid mogelijk maken voor iedereen.’

Star Award

Het is de vierde keer dat Yarden de Star Award uitreikt aan het best presterende Yarden crematorium van Nederland. Voorafgaand aan de landelijke verkiezing zijn alle 24 crematoria over het jaar 2016 op verschillende aspecten beoordeeld, te weten procesuitvoering, klanttevredenheid en cultuur. Voor Yarden is klanttevredenheid het belangrijkste speerpunt. Sinds 2013 is de afscheidsspecialist als enige uitvaartorganisatie in Nederland in het bezit van de Gouden Oor Erkenning. Het Gouden Oor staat symbool voor het luisteren en handelen naar de feedback van klanten.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn