nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden Prijs 2010 : Aanmelden kan nog tot 1 augustus!!

9 juli 2010

Dit najaar reikt Yarden voor de derde maal de Yarden Prijs uit, een beloning van € 25.000,- Inschrijven voor deelname kan nog tot 1 augustus a.s. dus laat uw kans niet voorbij gaan! De prijs wordt uitgereikt aan een initiatiefnemer die een opvallende bijdrage heeft geleverd aan het bevorderen van bewustwording rond het levenseinde. Iedereen, die op het gebied van uitvaart en/of levenseinde een bijzondere actie heeft ondernomen met een grote impact voor de maatschappij, kan zich hiervoor (vóór 1 augustus) opgeven.

Meer informatie
Voor meer informatie over deelname en aanmelden, klik hier en open het eerder geplaatste bericht waarin de start voor de inschrijving van de Yarden Prijs 2010 bekend werd gemaakt.

Yarden
Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

Yarden Vereniging wil vanuit een solidariteitsprincipe voor haar leden een waardige, betaalbare en unieke uitvaart waarborgen. Gedreven vrijwilligers geven voorlichting en verzorgen voorlichtingsactiviteiten waarmee elk afscheid van het leven een goed voorbereid en doordacht afscheid kan zijn. De Vereniging wil dat binnen vijf jaar meer dan 30% van de 30-plussers nagedacht heeft over zijn uitvaartwensen en hieraan ook uiting heeft gegeven.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE