nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden organiseert wegens succes 2de Franchise Event

25 april 2012

Vanwege de hoge opkomst en het enthousiasme van de belangstellenden op het 1ste event, is besloten om een 2de Yarden Franchise event te organiseren en wel op woensdagavond 23 mei 2012, voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken in de uitvaartbranche als franchisenemer.

Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden. Deze bijeenkomst vindt plaats in Crematorium Beukenhof in Schiedam. Ook zal een franchisenemer tijdens deze avond een presentatie verzorgen over haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Indien men belangstelling heeft dit event bij te wonen, kan men zich via de aanmeldbutton op de website www.yarden-franchise.nl aanmelden. Men mag ook een introducé meenemen of het event onder de aandacht brengen bij mensen waarvan men weet dat er interesse bestaat, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Wij zoeken nog franchisenemers in de provincies Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Limburg Noord. Op www.yarden-franchise.nl kan men zien welke gebieden nog vrij zijn.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers - voor een compleet landelijke dekking.
Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl.

Yarden is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen - en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >