nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden organiseert muzikale herinneringsbijeenkomst

Vier het leven met Ruth Jacott

8 mei 2017

Muzikaal herinneren
Ruth Jacott. Fotocredits: Nicole Marnati

Op zaterdag 13 mei, de dag voor Moederdag, organiseert uitvaartorganisatie Yarden een herinneringsbijeenkomst met het thema ‘Vier het leven’. Ruth Jacott zal deze avond, die plaatsvindt in het Yarden Huis van Brabant te Oosterhout, muzikaal omlijsten. Er zijn VIP- en online kaarten te bemachtigen. Met de bijeenkomst -die onderdeel uitmaakt van de jaarlijkse Herinneringsweken- wil de afscheidsspecialist nabestaanden het leven laten vieren en ondersteunen bij het omgaan met hun verlies.

Muzikaal herinneren

Muziek roept vaak herinneringen op. Veel mensen denken wel eens aan een overleden vriend of familielid als zij muziek luisteren. Dit jaar organiseert Yarden daarom -voor het eerst op twee locaties in het land, rondom Moederdag en Vaderdag- muzikale herinneringsbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomst op 13 mei zal Ruth Jacott gedurende drie kwartier een muzikaal optreden verzorgen en haar gevoel en warmte overbrengen met haar muziek.


Ruth Jacott. Fotocredits: Nicole Marnati

Heimwee met een glimlach

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: “Wij merken dat mensen behoefte hebben om hun dierbare te herdenken. Daarom organiseren wij diverse herinneringsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten willen wij samen met onze gasten het leven vieren en hun heimwee een glimlach geven. Daarnaast geven we mensen de gelegenheid om kort stil te staan bij een overleden dierbare.”

Hoe doet u mee

Wilt u ’Herinneren met Ruth Jacott’ bijwonen? Maak dan de slagzin “Herinneren is voor mij…” af en win online kaarten om het optreden live op uw computer of tablet via internet te volgen. Of maak kans op twee VIP-kaarten om de herinneringsbijeenkomst ter plekke bij te wonen in Oosterhout. Ga naar het inschrijfformulier op yarden.nl/ruthjacott en vul uw gegevens in. Vergeet niet de naam in te vullen van de persoon die u wilt meenemen (indien u de VIP-kaarten wint). Binnen drie werkdagen ontvangt u bericht. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE