nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden introduceert nieuwe culinaire arrangementen

17 januari 2011

In alle Yarden-crematoria wordt per 17 januari de catering uitgebreid met exclusieve culinaire arrangementen. De klanten kunnen kiezen uit een royaal koffie- of  luncharrangement, of bijvoorbeeld een luxe receptiearrangement. Zelfs een exclusief avondarrangement behoort tot de mogelijkheden. Yarden komt hiermee tegemoet aan de vraag om op elk moment van de dag een speciaal arrangement aan te bieden dat past bij een sfeervolle condoleance.

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging, is verheugd over dit nieuwe aanbod. “De uitvaartwensen van de overledene en de nabestaanden staan bij ons centraal. Door deze nieuwe arrangementen toe te voegen aan ons huidige productaanbod, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Of men nu kiest voor onbeperkt koffie en thee met zoete lekkernijen, of men wil liever genieten van prosecco met canapés, voor iedereen hebben wij een passend arrangement. We proberen de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Een avondplechtigheid met fakkels en vuurkorven en aansluitend een buffet voldoet aan de groeiende vraag van klanten om de plechtigheid een unieke sfeer en ambiance mee te geven.”

Alle arrangementen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige horecaproducten. Iedere dag vers en met zorg bereid. “Dit sluit naadloos aan bij de hoge eisen die wij stellen aan onze dienstverlening. Gastvrije bediening en smaakvolle gerechten dragen bij aan het sfeervol en gepast afscheid nemen van een dierbare. We zijn continu op zoek naar verbetering om de herinnering zo waardevol mogelijk te maken.”


Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE