Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Yarden gecertificeerd als top employers Nederland 2015

donderdag 16 februari 2015

Yarden heeft voor het derde jaar op rij de exclusieve Top Employers Nederland certificering gekregen. Onafhankelijk onderzoek dat is uitgevoerd door het Top Employers Institute heeft aangetoond dat Yarden uitzonderlijk goed voor haar mensen zorgt.

Onafhankelijk onderzoeksinstituut
Het jaarlijkse internationale onderzoek van het onafhankelijke Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. Het betreft bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. De deelnemende bedrijven doorlopen een uitgebreid onderzoeksprocedure. Een externe partij onderwerpt alle uitkomsten aan een onafhankelijke audit.

Trots
Uiteraard zijn we heel trots", aldus Ton Broekhuis, manager Personeel & Organisatie. "Het gaat erom dat wij optimale werkomstandigheden creëren en behouden waarin medewerkers aantrekkelijk werkgeverschap ervaren en met plezier het beste uit zichzelf halen voor de klant. Als werkgever doen we elke dag ons best om dat mogelijk te maken. Wij hebben hart voor onze klanten én voor onze medewerkers."

"Yarden biedt betekenisvol werk, goede arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden en loopbaanmogelijkheden en heeft volop aandacht voor training en ontwikkeling. Onze organisatiecultuuris gebaseerd op de kernwaarden ‘betrokken, professioneel en waardetoevoegend’. Elk kwartaal meten we de medewerkerstevredenheid en op regelmatige basis organiseren we workshops om samen te behouden wat goed is en te verbeteren wat mogelijk en nodig is. Zo houden we elkaar op een constructieve manier scherp in het perspectief van aantrekkelijk werkgeverschap met een focus op de klant!"

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan. Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 22 crematoria, 26 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder