nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden franchisenemer Arjen van de Hee start op 1 december a.s. in Zeeland

3 november 2014


Inmiddels zijn nu 27 van de 31 beschikbare franchisegebieden in Nederland ingevuld”, zegt Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise. “De groei van franchisenemers gaat hard. Dit jaar zijn al vijf nieuwe franchisenemers gestart. Toch gaat de snelheid nooit ten koste van de kwaliteit. We kennen een uitgebreide en zorgvuldige selectieprocedure. Daarbij is belangrijk dat zowel franchisegever als de kandidaat-franchisenemer 100% overtuigd zijn, dat de samenwerking voor beiden tot een win-win situatie zal leiden. We ontvangen veel inschrijvingen en het aantal te vergeven gebieden is schaars geworden.”

Arjen is al geruime tijd ondernemer als zelfstandig coach. De uitvaartbranche is redelijk nieuw voor hem. “Het vak als uitvaartverzorger komt als natuurlijke nieuwe stap in mijn carrière. Als coach luister ik goed naar de mensen. Alleen door goed te luisteren, kom je er achter wat mensen beweegt. Door de juiste vragen te stellen, komen ze er zelf achter, welke kant ze op moeten. Zo werkt dat in de uitvaartbranche ook. In een moeilijke tijd, mensen hebben net een dierbare verloren, moet er over veel zaken worden nagedacht. Door mensen te laten praten en de juiste vragen te stellen, komen we tot een prachtig afscheid dat blijvend zal worden herinnerd.

Zeeuwse samenwerking
“Wij zijn verheugd over de komst van Arjen”, zegt Ben Buitelaar. “Met zijn komst hebben we in het verzorgingsgebied Zeeland nu een goede dekking. Daarnaast kan hij onze andere Zeeuwse ondernemer, Simon Slager, ondersteunen. Simon en Arjen hebben al veelvuldig contact met elkaar, ook in de aanloop naar de ondertekening van het contract. Dat komt de samenwerking straks zeker ten goede. Het sterkt ons ook in het gevoel, dat we met Arjen weer een goede franchisenemer aan het team hebben toegevoegd. Inmiddels is hij bezig met een uitgebreide stageperiode van zes maanden en het vakdiploma. Wij wensen Arjen veel succes toe met alle voorbereidingen voor de start van zijn eigen onderneming.”

Voor meer informatie en gebieden die nog beschikbaar zijn, verwijzen wij u naar www.yarden-franchise.nl.

Yarden Franchise

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers - voor een compleet landelijke dekking.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >