nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden & Leliveld wordt Yarden & Annelies Meijer

“Wel op de vertrouwde plek maar in een ander jasje.”

17 mei 2016


Op 1 juli aanstaande wordt Yarden & Leliveld regio Rijnstreek overgenomen door Yarden & Annelies Meijer. Na een lange carrière waarvan de laatste 6 jaar als uitvaartondernemer gaat Peter Leliveld met pensioen. “Ik ben er wel aan toe, zeker nu ik weet dat ik in Annelies een waardige opvolger heb gevonden.”

Annelies Meijer is nieuw in het uitvaartverzorgingsvak. “Ik kom uit de gezondheidszorg, daar heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt. Totdat dit op mijn pad kwam. Ik ben daar over na gaan denken en kwam erachter dat de overgang helemaal niet zo groot is. Beide vakgebieden gaan over mensen en ik kan veel van mijn kennis over de gezondheidszorg gebruiken. Daarnaast ben ik een zorgzaam mens en wil ik graag wat voor een ander betekenen. Toen dit vak op mijn pad kwam en later Peter, was de keus snel gemaakt en heb ik de franchiseovereenkomst bij Yarden getekend.”

Vlekkeloze overgang

Annelies werkt al enige tijd met Peter samen. Peter: “De ideale situatie is, dat als ik op 1 juli stop, de mensen automatisch Annelies bellen. Daar werken we samen hard aan, gaan veel samen op pad. En het werkt. De mensen in mijn regio beginnen haar al te leren kennen. Yarden & Annelies Meijer blijft ook gevestigd op de Energieweg in Nieuwkoop. Dus op de vertrouwde plek maar in een nieuw jasje. We werken hard aan een vlekkeloze overgang.”

Openstaan voor alle culturen

“Goed kunnen luisteren is nodig om tot een mooie en persoonlijke uitvaart te komen”, gaat Annelies verder. “Uit het levensverhaal van de overledene krijg ik een beeld hoe deze persoon in het leven stond. Samen met de uitvaartwensen en mogelijkheden is dat de basis voor de uitvaart. Ik luister, adviseer en begeleid. Ik sta open voor alle culturen, leefstijlen en levensovertuigingen. Juiste deze diversiteit maakt mijn werk bijzonder.”

Alle vertrouwen

Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise, is blij dat Peter Leliveld een goede opvolger heeft gevonden. “Annelies is een doortastende persoon met veel energie. Een echte netwerker en ondernemer. Daarnaast is ze een rots in de branding voor de nabestaanden. Een hele goede combinatie. Toch vinden we het ook jammer dat Peter stopt. Peter is een mooi mens en laat een uitstekend draaiende onderneming achter. We hebben er alle vertrouwen in, dat de overgang naar Yarden & Annelies Meijer feilloos zal verlopen.”

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >