nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden en Eefting bundelen krachten

Groningse uitvaartorganisaties starten exploitatie-B.V.

21 februari 2013


Onlangs zijn Yarden Uitvaartorganisatie en Eefting Uitvaartverzorging B.V. een samenwerkingsverband aangegaan. Met de oprichting van een gezamenlijke exploitatie-B.V. breiden de twee uitvaartorganisaties hun dienstenaanbod op het gebied van de uitvaart flink uit.

De samenwerking houdt in dat de beide uitvaartorganisaties intensiever gebruik gaan maken van elkaars faciliteiten. Eefting kan voor crematies gebruikmaken van de Yarden-crematoria in Appingedam en Groningen. Andersom kan Yarden voor opbaringen en (begrafenis)plechtigheden straks terecht in het nog te realiseren uitvaartcentrum van Eefting in Delfzijl.

Bouw nieuw uitvaartcentrum Delfzijl

Nog dit voorjaar start Eefting Uitvaartverzorging met de bouw van een nieuw uitvaartcentrum op het terrein van het gemeentelijke begraafpark ‘De Maarhof’. Naar verwachting zal het nieuwe uitvaartcentrum, dat de naam ‘Fivelhof’ gaat dragen, volgend jaar voorjaar geopend worden. Het uitvaartcentrum krijgt een aula en acht zogenaamde 24-uurs opbaarkamers. Dit zijn opbaarkamers waarvan de nabestaanden een sleutel krijgen, zodat zij hun overleden dierbare op elk moment van de dag kunnen bezoeken.

Totale dienstverlening

Zodra Uitvaartcentrum Fivelhof is gerealiseerd, zal de samenwerking tussen Yarden en Eefting zijn beslag krijgen. Door deze bundeling van krachten leveren zij straks in de regio Delfzijl – Appingedam alle mogelijk voorzieningen op uitvaartgebied.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >