nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden & de Vries, nieuwe uitvaartonderneming in Leiden e.o.

14 juli 2014


Eke de Vries start op 1 juli 2014 een nieuwe uitvaartonderneming, onder de naam Yarden & De Vries, Uitvaartzorg Leiden e.o. Eke de Vries is zeker geen nieuwkomer in de uitvaartbranche. Met ruim 8 jaar ervaring en zo’n 700 uitvaarten op zijn naam, weet hij heel goed wat de mogelijkheden voor een uitvaart zijn.

“In principe is alles mogelijk, elke uitvaart heeft zijn eigen verhaal. Ieder mens is bijzonder. Dus elke uitvaart ook. Daarbij is een goede persoonlijke uitvaart het begin van het afscheid en het rouwproces. Het is mijn taak om dit proces in alle rust en in de gedachtegang van de overledene en nabestaanden te laten plaatsvinden”, vertelt Eke de Vries.

Deze nieuwe onderneming valt onder de franchiseformule van Yarden. “Het voelt goed om een grote naam in de uitvaartbranche achter mij te hebben staan. Ik ben een kleine onderneming binnen een grote organisatie. Dit heeft voor mij als voordeel dat ik mijn aandacht volledig kan richten op het persoonlijk uitvoeren van uitvaarten. Voor ondersteuning op ICT, administratie of andere gebieden heb ik Yarden als back-up. Ondernemen zit in mijn bloed en ik ken deze regio goed. Ik ben hier getogen. Deze eigen onderneming komt op een goed punt in mijn leven. Ik heb inmiddels ruime praktijkkennis en het zelfstandig ondernemen is eigenlijk een logisch vervolg.”

Toekomst
“Kijkend naar de toekomst wil ik een uitvaartonderneming opbouwen, die unieke en eigentijdse diensten en producten kan leveren die volledig zijn afgestemd op de wensen van de overledene en nabestaanden. Het grootste compliment dat ik kan krijgen, is als nabestaanden aangeven dat de uitvaart een mooie gebeurtenis is geweest dat hen helpt bij het verwerken van het verlies.”

Regio
Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden e.o. is onder andere werkzaam in de volgende plaatsen: Abbenes, Buitenkaag, Kaag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Sassenheim, Rijnsburg, Rijpwetering, Valkenburg, Voorhout, Warmond en Zoeterwoude.

Yarden is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder: dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen - en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >