nieuws

Facultatieve
Sponsors

“Workshop sterfelijkheid” –over het vergankelijke bestaan-

27 augustus 2020

Op deze vroege herfstdag staan we stil bij een beladen thema: vergankelijkheid. Alles wat leeft, zal eens vergaan – dat is een biologische wetmatigheid. Met de geboorte krijgen we de sterfelijkheid in de schoot geworpen.

Hoe leven wij met dit gegeven van de dood? Kunnen we haar accepteren en positief inzetten bij de invulling van ons leven? Of is doodgaan de menselijke tragedie bij uitstek die het leven ledig en zinloos maakt? Of...? Na een introductie over het thema gaan we individueel en/of in groepjes aan de slag met prikkelende en verrijkende opdrachten. Aan het eind van de bijeenkomst kijken we gezamenlijk terug op de middag. De middag wordt verzorgd door Frank Vandendries, coach bij levensvragen en uitvaartbegeleider.

Wanneer en waar:

Zondag 6 september ontvangst 12.30 uur aanvang 13.00 uur. Locatie Andante Café, Karel Boddenweg 5, door de poort direct rechts, ronde gebouw. Gratis toegang en koffie en thee. Aanmelden via coaching@frankvandendries.com . Corona maatregelen worden in acht genomen. 1,5 mtr. afstand, registratie bij binnenkomst en de hygiëne maatregelen.
Karel Boddenweg 5-7 in Tilburg. U bent van harte welkom. Er is voldoende parkeergelegenheid. website www.crematoriumtilburg.nl

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >