nieuws

Facultatieve
Sponsors

Workshop ‘Ster van Herinnering’ maakt een gemis zichtbaar

28 april 2011


In deze workshop kunt u op creatieve wijze het gemis van een dierbare zichtbaar maken. Dat kan verwarmend zijn en tevens aanleiding zijn met anderen te praten over degene die gemist wordt.

Zondag 22 mei a.s. van 14.00 – 16.00 uur zal Maartje Lambermont van ‘Afscheid en Rouw’ weer een workshop ‘Ster van Herinnering’ verzorgen in Amsterdam.
In deze workshop kunt u op een ontspannen manier bezig zijn met het gemis van uw dierbaren. Het is niet belangrijk of het overlijden recentelijk of al langer geleden is. Door creatief bezig te zijn met het verlies worden herinneringen wakker geschud. Dat kan verwarmend zijn. Bovendien wordt het gemis tastbaarder en zichtbaarder. De Ster van Herinnering kan hierdoor aanleiding zijn, voor uw omgeving en voor uzelf, te praten over degene die u mist.
Er kan gewerkt worden met o.a. papier, verf, krijt, stickers, stof of zelf meegebrachte materialen zoals een foto, een (fragment van een) tekst, of een dierbaar stukje stof of knoop.
Eerdere deelnemers omschreven de workshop als ‘warm, met ruimte voor een lach en een traan’, ‘verrassend’, ‘een moment om stil te staan bij wie ik zo vreselijk mis’.
Ervaring is niet nodig!
Deelname aan de workshop kost € 9,-.
Locatie: Plein van Siena, Rijnstraat 109, Amsterdam
U kunt zich opgeven via info@afscheidenrouw.nl of telefoon 020-7370957
Voor meer informatie zie www.afscheidenrouw.nl of www.pleinvansiena.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >