nieuws

Facultatieve
Sponsors

Woensdag 23 september lezing georganiseerd door Netwerk Palliatieve Zorg Midden Brabant en het crematorium Tilburg

De Glimlach-test

27 augustus 2020


Jaap laat zien hoe jij op jouw manier het verschil kan maken en daarvoor hoef je zeker niet hard(er) te gaan werken. Doe de glimlach-test: gaan je mondhoeken krullen van wat je doet? Dan kun je ook de meeste toegevoegde waarde leveren. Gewoon door anders te kijken en te doen. Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Want door op routine te blijven draaien, is er geen ruimte om te kijken naar hoe je op een simpele manier waarde kan toevoegen. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan.

Jaap (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: Topmanager worden na zijn studie internationaal Management. Op zijn 21ste verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven. www.jaapbressers.nl

Wanneer en waar:

Woensdag 23 september ontvangst 19.30 uur aanvang 20.00 uur. Gratis toegang en koffie en thee. Aanmelden via info@zmbr.nl 013-4657355. Corona maatregelen worden in acht genomen. 1,5 mtr. afstand, registratie bij binnenkomst en de hygiëne maatregelen. Karel Boddenweg 5-7 in Tilburg. U bent van harte welkom. Er is voldoende parkeergelegenheid. Via website www.crematoriumtilburg.nl kunt u zien in welke ruimte de lezing gehouden wordt.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >