nieuws

Facultatieve
Sponsors

Woede over triest optreden handhaver tijdens uitvaart

14 december 2018

Het gedrag van een handhaver in Rosmalen heeft gezorgd voor de nodige woede bij mensen die aanwezig waren bij de uitvaart van een meisje. De handhaver vond het nodig om de uitvaartondernemer die druk was met de uitvaart aan te spreken over de positie van de rouwauto.

De rouwauto stond 10 centimeter op een invalidenparkeerplaats. Omdat de handhaver even wilde laten zien wie er de baas is sprak de handhaver de uitvaartondernemer daar op een zeer ongepast moment op aan. Er is geen bekeuring uitgeschreven, maar de verontwaardiging is groot.

Iemand die het incident op Twitter plaatste kreeg 48-uur later een bijzondere reactie van een ambtenaar die het Twitterkanaal van de gemeente bijhoudt. Ene ‘Sandy’ legt daarin namens de gemeente uit waarom de gemeente zo lang de tijd nam om te reageren op de klacht. ‘Spannende film op tv en zo. Ik heb je melding eerder al doorgezet, meer kan ik van achter de knoppen niet voor je betekenen helaas. De betreffende chauffeur kan zich uiteraard ook even melden. ^Sandy’.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >