nieuws

Facultatieve
Sponsors

Wisseling bestuursvoorzitter en directie bij OUVW

24 mei 2017

Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering van OUVW gehouden op 23 mei j.l. is Mr. Albert Kraster door het bestuur benoemd als nieuwe bestuursvoorzitter en heeft de algemene ledenvergadering ingestemd met de benoeming van de heer Akke Vrijmoeth MBA als directeur van de vereniging en haar dochter Uitvaartverzorging Diedel Wessels B.V..

Na een periode van bijna 25 jaar treedt de heer Meindert Brust af als voorzitter van de vereniging wegens het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens. De heer Brust laat een financieel gezonde en goed georganiseerde vereniging achter.

Met het aantreden van Mr. Kraster luidt de vereniging met haar bestuur, welke tevens bestaat uit de heer Martin Elderman (penningmeester), mevrouw Elly Heikens (secretaris) en de heer Wim de Vries, een nieuwe fase in van haar bestaan. Wat blijft is de zorg om het belang van de leden en de instandhouding van betaalbare en piƫteitsvolle regionale uitvaartzorg maar nieuw zijn de uitdagingen waarmee de grootste zelfstandige en onafhankelijke uitvaartvereniging van Groningen de komende jaren geconfronteerd zal worden op het gebied maatschappelijke ontwikkelingen, toenemende regeldruk en toezicht.

Het bestuur heeft de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen gegeven van de heer Vrijmoeth die daarmee de verantwoordelijkheid heeft voor de ledenadministratie en alle activiteiten die zich richten op de uitvaartverzorging.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE