nieuws

Facultatieve
Sponsors

Willem Glaudemans geeft lezing bij Yarden Uitvaartzorg Smelt

3 april 2013


Wat gebeurt er met de ziel na het sterven? Op 17 april is Willem Glaudemans te gast bij Yarden Uitvaartzorg Smelt waar hij een lezing geeft over het ‘Boek van het Eeuwige leven. Een cursus in sterven’. Hij neemt je mee op zielereis, “vertrekpunt” Hengelo.

Willem Glaudemans beschrijft tijdens zijn lezing rechtstreeks, alsof je het zelf nu meemaakt, het hele proces van het vertrek van de ziel uit het lichaam en haar reis door de verschillende lichtsferen tot aan de terugkeer naar God, of de Bron. Hij baseert dit op bijna-dood-ervaringen, oude culturele overleveringen, mystieke en esoterische geschriften, modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek, hypnotherapie, uittredingservaringen, en innerlijk weten.

Een cursus in sterven
“In onze samenleving zijn we de ‘kunst van het sterven’ kwijtgeraakt. We hebben de dood verbannen naar de randen van ons bewustzijn als een nare bijkomstigheid, waaraan je tijdens je leven liever geen aandacht schenkt. We zijn bang voor de dood. Doordat we niet weten wat ons in het ‘hiernamaals’ te wachten staat, bereiden we ons er niet op voor.” zegt Glaudemans in de inleiding.
Het boek, een reisgids voor gene zijde, spoort je vooral aan om je weer te herinneren wat je diep vanbinnen nog steeds weet. Want weten wat er hierna is, heeft een zuiverende invloed op hoe je nú leeft. Tijdens deze zielereis wordt ook stilgestaan bij de Levensschouw, hoe de ziel aan gene zijde terugkijkt op haar leven, waar ze tekort schoot en wat ze met Liefde heeft gedaan. Dit is belangrijke informatie om te weten wanneer je met stervenden, gestorvenen en hun dierbaren werkt.

Over de spreker
Willem Glaudemans studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht. Hij werd bekend als medevertaler van de gnostische en vroeg-christelijke teksten, de ‘Nag Hammadi-Geschriften’, en als eindredacteur van de Nederlandse editie van ‘Een cursus in wonderen’. Al van jongs af aan was hij nieuwsgierig naar het leven na de dood. Hij volgde twee trainingen bij Elisabeth Kübler-Ross over Life, Death and Transition, die zijn leven ingrijpend veranderd hebben. Willem Glaudemans geeft lezingen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Meer informatie op www.willemglaudemans.nl

Datum en locatie
De lezing, aangeboden door Yarden Vereniging, vindt plaats bij Yarden Uitvaartzorg Smelt, Deldenerstraat 157, 7555 AB in Hengelo van 20.00 tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. Bezoekers worden geadviseerd zich aan te melden telefonisch via 06 4998 3360 (tijdens kantooruren). De toegang is gratis!

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE