nieuws

Facultatieve
Sponsors

WieTroostMij.nl winnaar Zilveren Pearl

14 november 2014

Het online platform www.wietroostmij.nl van Monuta heeft dinsdag 11 november in Amerika de Zilveren Pearl Award gewonnen in de categorie Digital / Best Microsite. Daarnaast is het platform genomineerd voor de Grand Prix Content Marketing Award in de categorie Gebruik User Generated Content. De winnaar van de Grand Prix wordt op donderdag 20 november in Utrecht bekend gemaakt.

Vanuit de wens om nabestaanden ook na de periode van de uitvaart goed te kunnen ondersteunen lanceerde Monuta in juli 2013 een online platform voor nabestaanden onder de naam Wie Troost Mij. Inmiddels is wietroostmij.nl uitgegroeid tot een breed platform met praktische informatie en een forum waar nabestaanden troost kunnen vinden bij elkaar.

Het platform wietroostmij.nl is een community voor, door en over nabestaanden. Een plek waar iedereen troost kan zoeken of juist geven. Na het overlijden van een dierbare kan het na een aantal weken of maanden erg stil worden. Nabestaanden weten dan vaak niet waar ze met hun verdriet naar toe moeten. Er wordt van hen verwacht de draad van het leven weer op te pakken. Op wietroostmij.nl kunnen mensen in die moeilijke periode troost vinden, maar ook anderen steunen. Het platform biedt informatie rondom rouwverwerking en verlies en is daarnaast een ontmoetingsplaats voor nabestaanden. Het is een plek waar men elkaar vindt voor steun en een luisterend oor, zijn verhaal kan delen en waar de nagedachtenis aan dierbaren blijft leven via een virtuele Sterrenhemel.

Het platform wietroostmij.nl is ontwikkeld door Head Office NL. Wie Troost Mij is opgezet op een laagdrempelige manier en vanuit de gedachte dat iedereen die een dierbare is verloren een plek moet hebben om zijn of haar verhaal te delen en een dierbare te herinneren.

Pearl Awards

De Pearl Awards zijn een jaarlijks initiatief van de Custom Content Council, de gerenommeerde Amerikaanse brancheorganisatie voor contentmarketing. Jaarlijks reikt deze organisatie awards in diverse categorieƫn uit aan bureaus die, samen met hun klanten, excelleren op het gebied van custom content. Bureaus uit meer dan 25 landen zonden hun werk in.

Grand Prix Content Marketing

De Grand Prix Content Marketing richten zich op de beste content marketing-cases en de beste contentproducties in Nederland en Belgiƫ. De Awards zijn een beloning voor organisaties die content structureel inzetten om bepaalde communicatie-, marketing- of salesdoelstellingen te realiseren.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >