nieuws

Facultatieve
Sponsors

Wethouder heropent aula begraafplaats Rockanje

17 juli 2013

De aula van de begraafplaats in Rockanje is opnieuw in gebruik genomen. In verband met de uitbreidingswerkzaamheden was de aula zes weken gesloten.

Sinds 24 juni is de gerenoveerde en uitgebreide aula weer beschikbaar. Wethouder Van Lith zal op donderdag 18 juli om 14.00 uur de aula officieel heropenen.

In de aula is nu ruimte voor 140 personen, terwijl voor de uitbreiding er voor 80 mensen plaats was. Regelmatig woonden meer mensen een dienst bij dan eigenlijk was toegestaan. In de afgelopen jaren moest vijftien procent van de genodigden de dienst buiten de aula volgen. Anderen kozen om die reden bewust om de dienst in een andere locatie te houden; dat is nu niet meer nodig.

Flinke opfrisbeurt

Naast de uitbreiding heeft de aula ook een flinke opknapbeurt gekregen. Tijdens de werkzaamheden zijn de installaties en afwerkingen aangepast aan de eisen van deze tijd. De toiletten zijn verplaatst en er is een toilet voor invaliden toegevoegd. Ook is een nieuwe kantoorruimte voor de beheerder gemaakt. Bij diensten kan deze ruimte eventueel gebruikt worden als familiekamer.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >