nieuws

Facultatieve
Sponsors

Wereldlichtjesdag dit jaar ook in Mantgum

3 november 2014

Op de tweede zondag in december wordt ieder jaar wereldwijd Wereldlichtjesdag georganiseerd (Worldwide CandleLighting). We staan met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd dan ook, zijn overleden.

Wereldlichtjesdag is een mooi initiatief waar iedereen aan mee kan doen. Over de hele wereld worden er om 19.00 uur lokale tijd een kaars aangestoken voor een overleden kind. Moeders, vaders, opa’s, oma’s broertjes, zusjes, verdere familie, vrienden, iedereen die zich betrokken voelt bij het verlies van een kind, iedereen die troost zoekt óf troost wil bieden. Of het nu lang of kort geleden is overleden, iedereen is van harte welkom. Samen zorgen we er op deze manier voor, dat er in de gehele wereld op de tweede zondag in december een soort lint van lichtjes ontstaat. In Nederland wordt er op verschillende plaatsen meegedaan, nu voor het eerst in Mantgum.

Datum: Zondag 14 december 2014
Locatie: in de Mariakerk
Plaats: Mantgum
Tijd: 18:30 uur, gratis toegang
M.m.v.: Doutzen Music

Voor vragen kunt u zich wenden tot iepielindeboom@kpnmail.nl of te bellen naar 06-47927967. Utfeartbegelieding Iepie Lindeboom organiseert deze avond vanuit de betrokkenheid die zij voelt bij het verdriet om het gemis van een kind.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE