nieuws

Facultatieve
Sponsors

“Wees geen struisvogel, zorg voor wat u nalaat”

14 december 2012

Dit is de titel van het eerste handboek voorzorgen. Het levenseinde kan voor mensen en hun naasten een stuk overzichtelijker zijn wanneer vooraf zaken zijn geregeld. Niet alleen de dood, maar ook een ziekte als Alzheimer kan voor onverwachte problemen zorgen.

Wanneer zaken te ingewikkeld, te confronterend of te heftig worden steken we graag onze kop in het zand. Als we het probleem niet zien, dan is het er niet. Deze struisvogelmentaliteit kan ons, of onze naasten, uiteindelijk duur komen te staan.
Het boek zet aan tot nadenken en roept op tot actie; Regel alles goed, voordat het te laat is. Zowel financieel, praktisch als erfrechtelijk kunnen er maatregelen worden getroffen die ervoor zorgen dat naasten worden ontzorgd.

Over de auteur:
Joke van Zoest is auteur van dit boek met als titel "Wees geen struisvogel, zorg voor wat u nalaat". Het is het eerste boek van deze auteur.
Door haar dagelijkse werkzaamheden binnen Nabestaandenplanner weet Joke als geen ander, hoe zaken voor naasten of nabestaanden uitpakken wanneer er weinig tot niets vooraf geregeld is.
Website: www.weesgeenstruisvogel.nl

www.weesgeenstruisvogel.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >