Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Weekend voor kinderen en jongeren in rouw

dinsdag 25 maart 2014

Net als vorig jaar organiseert Stichting Achter de Regenboog Regio West weer een regionaal kinderweekend. Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 22 en zondag 23 november 2014. Dit weekend is bedoeld voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar die een dierbaar iemand hebben verloren door de dood.

Al sinds 1994 heeft Stichting Achter de Regenboog vele kinderweekenden voor kinderen en jongeren georganiseerd. Bij deze weekenden staat het lotgenotencontact centraal. De deelnemers ontmoeten tijdens het weekend lotgenoten waarbij ze verhalen, ervaringen en emoties uitwisselen en delen. Daarnaast wordt er ook veel gezamenlijk gedaan, variĆ«rend van een indrukwekkende kaarsenĀ¬ceremonie tot een stevig potje voetbal.

Het weekend in november staat open voor deelnemers uit regio west: globaal de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en zuidelijk Flevoland. De maximaal 30 deelnemers verblijven en overnachten op onze accommodatie in Ter Aar. Op 23 november kunnen de ouders deelnemen aan een separaat programma.

Informatie en aanmelden
Voor online aanmelden, een film van het kinderweekend en meer informatie, kijk op www.adrwest.nl. Contact opnemen kan via info@adrwest.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder