Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Weduwnaar overvallen en in elkaar geslagen op begraafplaats Eindhoven

maandag 24 maart 2014

Sinds zijn vrouw zes jaar geleden overleed bezoekt de 87-jarige Jo Vlemmix elke dag het graf van zijn vrouw. Wat een plek zou moeten zijn van stilte en respect bleek op 16 maart plotseling het decor van een brute overval op de bejaarde man. Een overvaller beroofde het slachtoffer en mishandelde man met grof geweld, dat meldt Omroep Brabant.

Jo Vlemmix liep die dag rustig de begraafplaats op. Plotseling werd hij op zijn achterhoofd geslagen. Het slachtoffer zakte op zijn knieƫn waarna de lafhartige overvaller hem vastpakte en tegen de grond aan duwde. De overvaller pakt Jo vervolgens bij zijn haren en sloeg zijn slachtoffer met het hoofd tegen de tegels. Daarna ging de dader er snel vandoor. Vlemmix werd door een andere bezoeker naar het ziekenhuis gebracht.

De lafhartige overvaller blijkt er vandoor te zijn gegaan met 120 euro. Jo loopt ondertussen nog altijd rond met een blauwoog. Ook is hij het veilige gevoel wat hij op de begraafplaats had helemaal kwijt. De politie hoopt dat er mensen zijn die iets meer weten over deze overval. Zij kunnen bellen met nummer 0900-8844. De dochter van Jo laat aan Omroep Brabant weten dat ze het heel laf vindt wat haar vader is overkomen.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder