nieuws

Facultatieve
Sponsors

Website voor Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort

12 december 2012


Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (CBA) heeft een website laten maken die vanaf vandaag 12 december door iedereen te bekijken is. Op de website www.cba-amersfoort.nl is alle informatie te vinden over begraven en cremeren.

Naast een virtuele rondgang over het terrein en binnen de gebouwen d.m.v. panoramafoto’s, biedt de website veel gebruikersgemak voor de nabestaande. Zo is het o.a. mogelijk om via de website muziek te beluisteren en aan te vragen die tijdens de uitvaartplechtigheid gedraaid dient te worden,en kan men live meekijken met de uitzendingen van de plechtigheden.
Voor de Begrafenisondernemers is er een speciaal portaal ingericht om via de website zaken rondom de plechtigheden digitaal te regelen en aan te vragen.

Begraven

Alle gemeentelijke begraafplaatsen in Amersfoort zijn op de website te vinden. Ook over de verschillende bijzondere locaties op begraafplaats Rusthof is informatie te vinden. Zoals het Russische ereveld en de militaire graven. Ook bevat de site meerdere informatieve links.

Cremeren

Met betrekking tot de asbestemming is er ruime informatie over asverstrooiingen, urnen en sieraden die in de speciaal ingerichte winkel op Rusthof zijn te verkrijgen.

Meer informatie

Voor meer informatie, bekijk http://www.cba-amersfoort.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >