nieuws

Facultatieve
Sponsors

Website van Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen volledig vernieuwd

5 januari 2017


De Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB) is niet alleen de vereniging van en voor begraafplaatsbeheerders maar ook voor het geïnteresseerd publiek. Juist deze publieke taak is een van de speerpunten in het huidige beleid van de LOB.

De website www.begraafplaats.nl was vooral gericht op informatie voor de begraafplaatsbeheerders, beleidsmakers, besturen en andere verantwoordelijken van begraafplaatsen. De nieuwe site, die vanaf 2017 online is, geeft op de eerste plaats informatie aan het publiek.

Naast deze overzichtelijk ingedeelde informatie vindt de bezoeker een agenda met evenementen op begraafplaatsen, een vacaturebank, maar ook een kaart van Nederland met daarop de begraafplaatsen die worden beheerd door een LOB-lid. De leden kunnen zelf dit gedeelte van de site vullen en zijn daar ook al druk mee bezig, al zal dit nog wel enige tijd in beslag nemen. Niet alleen de begraafplaats is herkenbaar op de kaart, maar doorklikkend ziet men ook alle relevante informatie en foto’s over deze begraafplaats. Dit geeft veel beheerders die geen eigen website hebben, de mogelijkheid om via een eigen gedeelte van de site hun begraafplaats(en) duidelijk en overzichtelijk te profileren.

Reageer op dit artikel

Reacties:


31 mei 2018 om 22:35

Wim Scherpenisse

Geachte heer of mevrouw, op uw site www.begraafplaats.nl/branchevereniging-voor-begraafplaatsen/wat-doet-de-lob-nog-meer/bestuur-lob/ staat Carolien Kerlen nog steeds vermeld terwijl ze 28 mei 2018 is overleden. Mij lijkt dat ongepast om haar op deze manier 'publiekelijk' te maken. Hartelijke groet Wim Scherpenisse


Uw reactie op dit artikel